Bestilling bør være enkelt!

Hva
Hvor
Når

Bestilling bør være enkelt!

Hva
Hvor
Når

Det bør være enkelt å bestille time hos spesialist

Vårt mål er å samle de beste klinikkene på ett sted slik at du enkelt kan finne den rette for deg

Gjennom vårt nettverk av klinikker kan du alltid finne et tidspunkt som passer deg, enten det er i dag, i morgen eller om en uke. Vi samler klinikker over hele Norge for å sikre at det er en klinikk nær deg.
Gynekologi, NIPT, ultralyd og fertilitet

Finn klinikker som tilbyr gynekologiske tjenester som for eksempel celleprøver, NIPT, ultralyd med mere.

Les mer

Psykologi

Det finnes mange erfarne og flinke psykologer i Norge. Få hjelp med alt fra depresjon til sosial angst. Vi forsøker gjøre det lettere for deg å komme til en spesialist som kan gi støtte i livets utfordringer.

Les mer

Fysioterapi

Klinikker som spesialiserer seg på behandling av muskelsmerter, nakkeproblemer, migrene, rehabilitering med mere.

Les mer

Hudlege

Ønsker du hjelp med akne, psoriasis eller andre hudsykdommer? Vi har samlet de ledende klinikkene innen dermatologi.

Les mer

Tannlege

Har du akutt tannpine eller behov for andre akuttiltak vedrørende din munnhelse?

Les mer

Vanlige spørsmål og svar

Lurer du på noe, finner du de vanligste spørsmålene og svarene her.
Lei av å søke i timevis? Velg by, velg tjeneste, få en oversikt over klinikker og ledige tider. Book din tid og voilà! Din reservasjon er fullført. Du vil motta SMS og e-postbekreftelse. Om du trenger hjelp, bare ta kontakt med oss i chatten.
Det koster ingenting å bruke Edda Booking. Når det gjelder betaling, så gjøres dette på klinikken du har bestilt hos, helt som vanlig.
Hvis du har spørsmål så bare kontakt oss. Chatten vår er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Ikke nøl med å kontakte oss når som helst, vi er her for å gi svar og hjelp når du trenger det!
Absolutt! Hos Edda Booking forstår vi at uforutsette hendelser kan oppstå, og du kan bli nødt til å endre eller avbestille en allerede booket avtale. For å sikre en effektiv håndtering av avtalene, kan du avbestille avtalen din innen 24 timer før den planlagte datoen. For eksempel, hvis avtalen din er planlagt for onsdag kl 12:00 så har du muligheten til å avbestille innen tirsdag kl 12:00. Husk at en mandags-bestilling oftest bør avbestilles på fredag! Trenger du hjelp for å avbestille eller endre avtalen din kontakt oss via chat på nettsiden vår. Du kan og ringe direkte på telefonnummeret +47 46237611, eller sende oss en e-post på adressen hei@eddalabs.com. Vi er her for å hjelpe deg og gjøre prosessen så enkel som mulig.