Velkommen til Edda Booking

Edda Booking hjelper deg å finne og bestille time på spesialistklinikker i Norge. Vi har selv lett i timesvis for å finne den rette gynekologen, fysioterapeuten eller tannlegen og ble lei av letingen. Vi ønsket å gjøre dette lettere for alle. Tjenesten er selvsagt gratis.

Vår historie

Opprinnelig jobbet vi med gynekologi. Vi så et behov for å synliggjøre ledige tider og forenkle tilgangen til flinke gynekologer. For mange er det viktig å finne en lege eller klinikk raskt og enkelt. Pasienter har siden spurt oss om å utvide til andre tjenester og vi gjør det steg for steg. Vi gir deg oversikt over klinikker, tilgjengelige tider og pris, -  og mulighet for å booke direkte. Tjenesten er selvsagt gratis.

Kort fortalt

  • Enkel oversikt over autoriserte spesialistklinikker i Norge.  
  • Prisoversikt.
  • Tilgjengelige timer i sanntid og direkte booking. 
  • Enkel og trygg timebestilling.

Om oss

Vi jobbet opprinnelig med genetiske tester innen gynekologi og kursing rundt dette. Det gjør vi fortsatt i det som heter Edda Labs. Men, vi observerte også at mange flinke gynekologer ikke var synlige i havet av Google og Instagram annonser. Pasienter slet med å finne en gynekolog og en tid som passet. Stefania utviklet så en løsning for å synliggjøre disse klinikkene. Så har pasienter spurt om vi ikke kan gjøre dette innen andre områder også, og det gjør vi nå steg for steg. 

Med på laget har vi våre utviklere Hugo og Carl og vår venn Marco, i Italia ( fordi Stefania er italiensk og må få sin dose hjemland jevnlig). Kristian stepper inn om det er rene medisinske spørsmål, men mesteparten av det vi jobber med på Edda Booking går ut på å hjelpe pasienter finne flinke helsespesialister. Mange hører av seg i chatten også, bare gjør det så hjelper vi så godt vi kan! 

Ciao, 

Stefania og Kristian

Lurer du på noe?

Stefania Monti, 
Daglig leder, Edda Booking. 

Bare hør av deg: hei@eddalabs.com